Inleiding

Met een ruim aanbod aan vaardigheden is CBProjecten jouw ideale klusjesdienst! Naast enkele van zijn specialiteiten staat hij ook paraat voor al jouw andere karweien. CBProjecten levert zowel de materialen als mankracht voor elk type werk in Deinze en omstreken. Hier ben je alvast aan het juiste adres voor:

Aannemer

Je wilt verbouwen in alle rust en wilt 1 aanspreekpunt voor je project? Als aannemer zorgt CBProjecten ervoor dat jouw renovatiewerken zo efficiënt mogelijk verlopen.

Bouwen of verbouwen kan namelijk heel wat stress met zich meebrengen. Dankzij de hulp van CBProjecten als aannemer hoef je je geen zorgen te maken. Jij maakt alle keuzes en hoeft verder niets te doen.

Volgens afgesproken prijs en tijd realiseert CBProjecten jouw project in Deinze en omstreken.

Neem contact op.

Projectleider

Binnen een project zijn er vaak verschillende activiteiten aan de gang. Dat vergt natuurlijk organisatorische vaardigheden. Als Projectleider helpt CBProjecten je daarbij. CBProjecten zorgt voor de nodige materialen, mankracht en expertise.

Daarnaast mag je er zeker van zijn dat de voortgang en de kosten van je project goed bewaakt worden en er een strikte naleving is van regels en voorschriften.

Als projectleider staat CBProjecten ervoor garant dat elk project in Deinze en omstreken succesvol verloopt.

Neem contact op

Ramen en deuren

CBProjecten is specialist in het leveren en plaatsten van ramen en deuren in Deinze en omstreken. Door enkel met topleveranciers samen te werken kan CBProjecten de allerbeste kwaliteit garanderen.

Met de juiste expertise helpt CBProjecten jou met de keuze van de beste materialen geschikt voor jouw woning. Daarnaast kan je bij hem ook terecht voor het plaatsen van rolluiken en screens.

Wacht geen maanden, CBProjecten levert en plaatst in een mum van tijd jouw nieuwe ramen en deuren.

Neem contact op.

Meubels monteren

Tijd voor een nieuw interieur, maar geen zin om het bouwpakket in elkaar te zetten? CBProjecten plaatst en monteert al jouw meubels. Zo hoef je zelf niet te sleuren en kan je direct genieten van jouw nieuw interieur.

Bespaar jezelf tijd en stress, en schakel de montageservice van CBProjecten in. Hij monteert in een mum van tijd jouw kasten, tafels, zetels … aan scherpe prijzen.

Reken op de montageservice van CBProjecten in Deinze en omstreken en geniet meteen van je nieuwe meubels.

Neem contact op

Keukens plaatsen

Een nieuwe keuken plaatsten of renoveren is een hele klus. Laat je daarom helpen door een vakman. CBProjecten beschikt over de juiste expertise om jouw keuken snel en vakkundig te plaatsen.

Naast keukenmontage kan je ook rekenen op CBProjecten voor het installeren van keukenapparatuur.

Laat je keuken in Deinze en omstreken plaatsten door CBProjecten en geniet van de beste service en kwaliteit.

Neem contact op

Elektriciteitswerken

Elektriciteitsproblemen? Lampen gesprongen? Extra stopcontacten nodig? CBProjecten staat paraat voor al je elektriciteitswerken.

Elektriciteitswerken laat je best uitvoeren door een vakman. Zo ben je zeker dat de installatie veilig en betrouwbaar is. CBProjecten heeft een oplossing voor elk elektriciteitsprobleem.

Reken op de snelle en vakkundige service van CBProjecten voor al je elektriciteitswerken in Deinze en omstreken.

Neem contact op

Schilder- en pleisterwerken

Tijd voor een nieuw laagje verf? Schilderen is vakwerk en er komt meer bij kijken dan je zou denken. Geef daarom je kwast of roller uit handen aan een echte vakman.

CBProjecten voert al jouw schilderwerken uit. Zo mag je zeker zijn van een vlot, feilloos en prachtig resultaat.

Schilderwerken in Deinze en omstreken? Laat je bijstaan door CBProjecten en geniet van de beste service en kwaliteit.

Neem contact op

Sanitaire werken

Last van een verstopte afvoer? Lekkage bij het toilet? Elk huishouden heeft wel eens te kampen met deze vervelende problemen.

CBProjecten steekt de handen uit de mouwen voor jouw loodgieterswerken. Bij hem ben je ook aan het juiste adres voor sanitaire werken zoals het installeren en herstellen van je douche, wasbak of toilet.

Reken op de expertise van CBProjecten voor uw sanitaire klusjes in Deinze en omstreken.

Neem contact op

Plafonds, Gyproc- en isolatiewerken

Nood aan een nieuw plafond? CBProjecten plaatst plafonds in Deinze en omstreken. Ook voor Gyproc- en isolatiewerken ben je bij hem aan het juiste adres.

Het uitvoeren van gyprocwerken zorgt voor een meerwaarde aan je woning. Een grote ruimte opsplitsen, een vals plafond plaatsten, muren extra stevig maken? Met gyproc kan het allemaal.

CBProjecten bekijkt samen met jou welk materiaal het best aansluit bij de isolatiewerken die je wilt laten uitvoeren. Zo ben je zeker van het beste resultaat.

Contacteer CBProjecten voor al je gyproc- en isolatiewerken in Deinze en omstreken.

Neem contact op

Opritten en terrassen

Wil je jouw oprit renoveren of een nieuw terras aanleggen? CBProjecten helpt je met veel plezier!

CBProjecten werkt met de allerbeste materialen en levert een kwalitatieve en duurzame afwerking. Zo kan jij genieten van een prachtig eindresultaat.

Een prachtige oprit en een mooi aangelegd terras in Deinze en omstreken, daar zorgt CBProjecten voor.

Neem contact op